قیمت لحظه‌ای یو اس دی کوین

$1.00

59,909 تومان
60,000 تومان
-0.06% (روزانه)
پایین‌ترین $0.99
بالاترین $1.01
  • حجم بازار $31.22 B
  • معاملات روزانه $13.61 B
  • سکه در گردش 31.26 B USDC
  • ATH $1.17
  • ATH(% تغییر) -14.72%
  • تاریخ ATH 2019-05-08
تاریخ قیمت معاملات روزانه حجم بازار

قیمت فعلی USDC معادل $1.00 با حجم بازار $31.22 B می‌باشد. این قیمت در 24 ساعت اخیر -0.06% درصد افزایش یافته است.

قیمت لحظه ای یو اس دی کوین (USDC)

یو اس دی کوین

یو اس دی کوین (USDC) چیست؟

USDC یک ارز دیجیتال پایدار است که به دلیل وابستگی به دلار آمریکا، ارزش ثابتی دارد. برخلاف بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر که ارزش آنها ممکن است به شدت تغییر کند، USDC ارزش ثابتی دارد و به عنوان یک ارز پایدار، برای کاربردهایی مانند تجارت الکترونیک، انتقال وجه و سایر کاربردهای مالی بسیار مناسب است.

یو اس دی سی توسط Circle و Coinbase در سال 2018 ایجاد شد و هدف آن ارائه یک ارز دیجیتال پایدارکننده برای دلار آمریکا بوده است.

یو اس دی کوین از بلاکچین Ethereum استفاده می‌کند و با استفاده از قراردادهای هوشمند، توسط Circle و Coinbase صادر می‌شود. یو اس دی سی با پشتوانه دلارهای ذخیره شده در حساب‌های بانکی Circle پشتیبانی می‌شود.

یکی از کاربردهای اصلی USDC انتقال و نگهداری ارزش بر روی بلاکچین است. با استفاده از USDC، کاربران می‌توانند به راحتی ارزش دلارهای خود را به صورت دیجیتال در بلاکچین ذخیره کنند و آن را به سراسر جهان انتقال دهند.

یکی از مزیت‌های یو اس دی کوین نسبت به سایر ارزهای دیجیتال پایدار، شفافیت بیشتر آن است.

آیا یو اس دی کوین فقط بر روی شبکه اتریوم است؟

خیر، یو اس دی سی ابتدا روی بلاک چین اتریوم به عنوان یک توکن ERC-20 راه اندازی شد اما در حال حاضر و با گسترش بیشتر بر روی چندین بلاکچین مختلف در دسترس است. اتریوم، سولانا، آوالانچ، ترون، الگورند، استلار، فلو و هدرا از جمله بلاکچین‌هایی هستند که USDC به صورت طبیعی بر روی آن‌ها در دسترس می‌باشد.

تفاوت USDC با USDT چیست؟

تفاوت USDC و USDT

تتر و یو اس دی کوین هر دو به طور گسترده‌ای پذیرفته شده‌اند اما در استفاده‌هایشان با هم تفاوت دارند. USDT پرمعامله ترین رمزارز با بیشترین حجم 24 ساعته است، در حالی که USDC به عنوان یک ذخیره ارزش به دلیل شفافیتش ترجیح داده می‌شد.

توکن‌های USDC (USD Coin) و USDT (Tether) هر دو توکن‌های پشتوانه دلار بوده که در بلاکچین‌های مختلف موجود هستند. با این حال، چند تفاوت کلیدی بین این دو وجود دارد:

1- پشتوانه : یو اس دی سی توسط Circle و Coinbase به پشتوانه دلارهای واقعی نگهداری شده در حساب‌های بانکی صادر می‌شود. در حالی که یو اس دی تی توسط شرکت Tether به پشتوانه احتمالی دلارها، دیگر ارزهای قابل مبادله و سایر دارایی‌ها صادر می‌شود.

2- تفاوت در توزیع و مدیریت : USDC توسط شرکت های سازنده به طور منظم اعتبار حساب‌های بانکی خود را اثبات می‌کنند. در مقابل تتر، این شرکت وعده داده است که به ازای هر یک از USDT‌ها معادل دلارهای نگهداری شده در حساب‌های بانکی خود را دارد، اما این موضوع تاکنون به طور کامل تأیید نشده است.

3- شبکه بلاکچین : USDC بر اساس بلاکچین Ethereum ساخته شده است و از استاندارد ERC-20 استفاده می‌کند که البته با گسرتش بیشتر بر روی شبکه های سولانا، آوالانچ، ترون، الگورند، استلار، فلو و هدرا هم در دسترس است.

USDT ابتدا بر اساس بلاکچین Bitcoin با استفاده از لایه دو Omni Protocol ایجاد شد و سپس به بلاکچین‌های دیگر مانند Ethereum و TRON همگن شد.

4- شفافیت : شرکت سیرکل، منتشر کننده تمامی حساب‌های بانکی خود است و درباره دارایی‌های پشتوانه USDC گزارش‌هایی منتشر می‌کند. در مقابل، تتر اطلاعات دقیق تری در مورد پشتوانه‌ها ارائه نمی‌کند و این موضوع باعث بروز برخی از سوالات و شک هایی درباره شفافیت آن شده است.

اگرچه ریزش قیمت USDC در مارس 2023 باعث شده است که سرمایه‌گذاران بیشتری دارایی های خود را به USDT منتقل کنند اما USDC نسبت به USDT به طور نسبی قابل اعتمادتر است چرا که بیشتر مورد حسابرسی قرار گرفته و هیچ اقدام مشکوکی در این شبکه ثبت نشده است.

USDC به عنوان یک استیبل کوین، ارزش پایداری در زمان‌های نوسان دارد و این امر می‌تواند برای معامله‌گران بسیار مفید باشد. همچنین، USDC به عنوان یک راه ارزان و امن برای انتقال پول در سطح جهانی از کیف پول رمزارز شما به صرافی‌های دیگر، کسب و کارها و افراد استفاده می‌شود. یو اس دی کوین می‌تواند در بازارهای سرمایه رمزارز برای معامله، قرض گیری، قرض دادن و جمع آوری سرمایه استفاده شود.

بهترین کیف پول‌های USDC کدام اند؟

  • کیف پول رسمی Circle : این کیف پول توسط شرکت Circle توسعه داده شده است و به کاربران امکان می‌دهد تا USDC را به راحتی مدیریت کنند. این کیف پول رایگان است و برای دسترسی به آن، می‌توانید از وب سایت Circle استفاده کنید.
  • کیف پول رسمی Coinbase : این کیف پول توسط شرکت کوین بیس توسعه داده شده است. این کیف پول رایگان است. برای دسترسی به آن، به سایت کوین بیس مراجعه کنید.
    کیف پول رسمی Ledger : برخلاف دو کیف پول قبلی لجر یک کیف پولی است که باید برای دسترسی، آن را خریداری کنید.

هزینه تراکنش‌های یو اس دی کوین به طور متوسط بسیار کم است و بسته به شبکه‌ای که از آن استفاده می‌شود، ممکن است تفاوت داشته باشد.

برای مثال، در شبکه Ethereum، هزینه تراکنش‌های USDC حدود ۰.۰۰۱ ETH است که در حدود ۲ دلار است البته این هزینه گاهی اوقات تا 5 دلار و یا بیشتر هم، بسته به ترافیک شبکه، افزایش پیدا میکند.

مطمئنا هزینه تراکنش در شبکه های دیگر مانند سولانا بسیار کمتر از شبکه اتریوم خواهد بود.

برای خرید USDC می توانید به صرافی های ایرانی نوبیتکس و یا بیت پین مراجعه کنید.

alert
سلب مسئولیت:
این صفحه صرفا جهت نمایش اطلاعات قیمتی و وضعیت پروژه‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال ساخته شده است و به معنای پیشنهاد سرمایه‌گذاری یا تایید پروژه موردنظر از سمت سایت مهر‌ارز نیست. بدیهی است که مسئولیت سرمایه‌گذاری در هر پروژه تماما بر عهده سرمایه‌گذاران آن است و مهر‌ارز تنها به‌عنوان مرجع نمایش داده‌های قیمتی و اخبار این پروژه‌‌ها عمل می‌کند.
2.7 3 امتیاز
امتیازدهی
عضویت
اعلان برای
guest

0 دیدگاه ها
نظردهی درون متنی
نمایش همه دیدگاه ها